Известие

Collapse
No announcement yet.

Въпрос за покупка на Алфа 156

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от mitkosoft Покажи съобщение
    то хуваво да покарам ама познавам само един човек със 156 ама го виждам 2 пъти в годината ... май ше седна няко вечер и ше си напрая една сметка кое ше е по евтино само на нафта или бензин и газ да зареждам за да си карам газовия инжекцион
    Ми не си написал откъде си, ама иди на някоя среща - ще те повозят най-малкото, пък може и да пробваш някоя. Никой няма да те върне
    166 2,4JTD 20V Sportronic Edizione collezionisti
    ex 156 2,4JTD; ex 146ti; ex 145 1,6 boxer

Comment

ами от Сливен съм...но незнам а и ме съмнява тук да се организират форумни срещи

Comment

А тук има и колеги от Сливен, свържи се с тях
        Alfa 156 1.9 JTD 16V M-Jet SW (07.2003)
        156 1.8TS 16V (01.2001)
        147 1.6TS 16V 120hp (11.2001)
        0879369082

Comment

Първоначално публикувано от zx12r Покажи съобщение
          Колега, ще се направя, че не съм забелязал сарказма в думите ти, и учтиво ще те помоля да вникнеш какво съм писал в предния си пост: 10/100 градско, като НЕ Я ЖАЛЯ! АМА ХИЧ! И дъвките не са полезни за зъбите, оставете ги тези реклами по ТВ.

Имал съм доста коли с газово разстройство и аре нема нужда ... Колко години ще караш за да изплатиш газовия инжекцион, че и да си отгоре след това? Освен ако не си куриер на Спиди, Еконт ... Задължителните проблеми с дюзи, изпарители, кофти газ и на майка му ... пиийб! Не ми отговаряй, няма нужда Нафта под 2лв. продължава да се намира, и ше ма звинявати, ама кефа от ВМ на никакви обороти го няма при двете свещи на цилиндър, пък нека да е и пет хиляди кубици ако щете. Верно всеки си хвали своето, ама не бъдете чак толкова тесногръди - туйнспарк и точка!
          пп
          когато си карам колата икономично (като бензинаджия на газ) ми гори около 8 градско. Без дъвките ...
          Иначе модератора е прав - нека питащия да покара и прецени. После и той ще си хвали неговото
          Знам, че няма нужда, ама понеже съм го смятал с хартия и химикал, ще ти кажа, че ГИ се избива за 10 000 км. точно. От тук нататък си само на печалба. Тъй че не знам колко трябва да си куриер.
          И никой не е тесногръд, и не казва "йок, туинспарк".

Аз предлагам темата да се заключи, колегата който я пусна, сигурно си е направил достатъчно изводи.
          Lancia Delta 1.6 i.e - ex
          Alfa Romeo 156 2.0 TS

рейтинг фотографов

Comment

Първоначално публикувано от i.ganchev.ganchev Покажи съобщение
            Знам, че няма нужда, ама понеже съм го смятал с хартия и химикал, ще ти кажа, че ГИ се избива за 10 000 км. точно. От тук нататък си само на печалба. Тъй че не знам колко трябва да си куриер.
            И никой не е тесногръд, и не казва "йок, туинспарк".

Аз предлагам темата да се заключи, колегата който я пусна, сигурно си е направил достатъчно изводи.
            Включи и гарнитура на главата при тези километри....без майтап ти го казвам на яко газ...))
            По добре палава италианка, отколкото скучен германец....
            https://www.youtube.com/watch?v=oE29b_nLoFE

Comment

Първоначално публикувано от Бобби Покажи съобщение
              Включи и гарнитура на главата при тези километри....без майтап ти го казвам на яко газ...))
              Туй са глупости. Гарнитурата на главата, не е свързана с газ-та. Ако си я сменил, или и е дошло времето, или си я прегрявал (или някой преди теб).
              Аз 10 000 км. съм ги минал одавна, и гарнитурата си ми е още там
              Alfa Romeo 156 2.0 TS

рейтинг фотографов

Comment

Бооббчо, Бооббчооо......

Comment

колега най добре намери някой с бензинова и с дизелова покарай и вземи това което ти е на сарце... всеки хвали това което кара ,аз специално карам 2.4 жтд от близо 5 години и не бих я заменил за бензинова освен ако не е турбо.. ако е 2.4жтд гледай да не е 136к поне 140 или 150 и ако чипнеш после изобщо не си мисли че е кола за олегнали хора защото ще те изненада много приятно става по барза от доста бензинови

Comment

Интересна работа... Чудно как съм карал 2 коли една след друга по 90-100000 км и на двете, без и през ум да ми мине за смяна на гарнитура. Или това е само за алфа?
                    Alfa Romeo 147 1.9 JTD

Comment

Първоначално публикувано от Liminat Покажи съобщение
                      Интересна работа... Чудно как съм карал 2 коли една след друга по 90-100000 км и на двете, без и през ум да ми мине за смяна на гарнитура. Или това е само за алфа?
                      Абе остави ги...
                      Alfa Romeo 156 2.0 TS

рейтинг фотографов

Comment

Working...
                      X